BeeBall

Beeball is voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar. Het is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal. Kinderen leren te vangen, gooien en slaan. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team. Tegelijkertijd ontwikkelen ze op speelse wijze hun oog-handcoördinatie. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

We trainen op woensdagavond van 17:30 tot 18:30 uur en spelen de wedstrijden in het weekend. Honkbalhandschoenen en knuppels kunnen geleend worden bij de club.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus wil je een keer meetrainen? Laat het ons dan weten via: ledenadministratie@bscquick.nl Kijk ook eens op BeeBall website: BeeBall | KNBSB

Volg onze beeballers ook op Facebook en Instagram!

BSC Quick Amersfoort is lid van het Jeugdsportfonds.