Nieuwsbericht
Geplaatst op 24 februari 2024

Afscheid Hans Josemans als kantine coördinator

Allen,

Het afgelopen seizoen heb ik diverse malen aangekondigd dat 2023 mijn laatste actieve jaar zal zijn bij BSC Quick. Inmiddels zijn alle kantine-activiteiten afgerond en dat is voor mij dus een goed moment om mijn werkzaamheden bij deze prachtige vereniging neer te leggen en mij in de toekomst met andere zaken bezig te gaan houden.

In die 40+ jaar heb ik diverse functies ingevuld bij BSC Quick zoals die van Voorzitter, Penningmeester, Materiaal/kledinginkoper, Coach, Kantine Coördinator. In die 40+ jaar heb ik vele hoogtepunten gekend maar ook vele dieptepunten meegemaakt met als laatste trieste dieptepunt de Judas-rol van het bondsbestuur van de KNBSB. Hoe dan ook, never a dull moment bij BSC Quick.

Sinds augustus jl. ben ik een AOW-gerechtigd en ondertussen gaan ook bij mij de jaren fysiek merkbaar tellen. Het wordt dus tijd om het stokje over te dragen aan iemand anders. Iemand die het hopelijk even leuk vind als ik om de werkzaamheden in en rond de kantine in goede banen te leiden en daar-zeker gedurende de zomermaanden- ook wat meer tijd in kan steken dan ik dat kon.

Ik voer de functie van kantine-coördinator niet alleen uit want de kantine-commissie bestaat uit Cindy van Dijk-Elbers (indeling barrooster en toewijzing alarm-codes), Edwin Tensen (inkoop ), Wil Visser (Algemene ondersteuning) en ondergetekende uiteraard. (Kantine-Coördinator)

Mijn vertrek lijkt mij juist voor dié mensen, die mij wel ‘ns hebben verweten dat ik wat knorrig of humeurig was, dé ideale gelegenheid om het stokje van mij over te nemen en het minimaal even goed te gaan doen want geloof me, de baan van Kantine-coördinator is soms hectisch maar echt een heel leuke job.

Natuurlijk zal ik mijn opvolger daar waar mogelijk inwerken en alle kennis zoals wachtwoorden etc, netjes schriftelijk overdragen. Ik hou de sleutelbos nog even in mijn bezit, totdat mijn opvolger er is. Meldt die zich niet, wat ik me haast niet voor kan stellen, dan lever ik mijn sleutelbos voor het speelseizoen 2024 in bij de voorzitter.

Ik zeg jullie dank voor de prettige samenwerking en wens BSC Quick en alle leden het allerbeste voor de toekomst.

Groet,

Hans Josemans