Nieuwsbericht
Geplaatst op 6 juni 2018

Australiër Ryan Dale nieuw bij Quick

Cityside Apartments Quick herenhonkbal 1 heeft zich versterkt met een Australische infielder: Ryan Dale. Mede door een aantal blessures is hij een gewenste aanvulling op de selectie. Komend weekend tijdens de traditionele American Day (zondag 10 juni: www.bscquick.nl/americanday) zal Ryan gepresenteerd worden aan het publiek. Kom allen kijken! Het wordt een hele leuke dag met veel activiteiten, een clinic en honkbalwedstrijden.

De 22-jarige Ryan is in Melbourne geboren waar hij verschillende seizoenen speelde en al op jonge leeftijd opviel. Zo speelde hij ook 4 seizoenen in de organisatie van de Royals in Amerika. Ryan gooit en slaat rechts en maakte al prachtige plays in het infield. Bekijk hier een filmpje van een mooie actie op het derde honk.

Ryan heeft zijn talent niet van een vreemde: zijn vader is Australisch honkbal legende Phil Dale, die de eerste Australiër was die een honkbal beurs kreeg in Amerika.

Welkom Ryan! Ook een warm welkom voor Joran Berkhout. Deze ‘lefty’ maakte vorige week de overstap van de andere promovendus Storks naar Quick. Bij Quick speelt hij samen met een aantal teamgenoten van Oranje U23 waar hij ook voor geselecteerd is. Joran speelde vorig weekend al in het Quick-tenue en wist twee mooie rbi-hits op zijn naam te zetten.

Succes mannen!

Ryan Dale net na aankomst in Nederland.