Nieuwsbericht
Geplaatst op 18 september 2017

Cityside Apartments Quick gepromoveerd naar hoofdklasse!

Maar liefst 22 jaar hebben de honkbal fans in Amersfoort erop moeten wachten: een terugkeer van BSC Quick op het hoogste niveau. Maar in 2018 is het weer zover!! Het zal het 15e hoofdklasse-seizoen in de clubgeschiedenis worden: Quick speelde van 1976 t/m 1981, in 1983 en tussen 1990 en 1996 ook op het hoogste niveau.
Nog steeds wordt vol trots en passie gesproken over de oude glorietijden. Toen Quick hoofdklasse speelde en er duizenden mensen op de tribunes zaten. Dat was en is ongekend in Nederland! De Quick dream is dat die oude tijden herleven en daarvoor is nu een hele grote stap gezet!

Het eerste honkbalteam van Quick kwam dit seizoen voor het derde opeenvolgende jaar uit in de Overgangsklasse. En driemaal bleek scheepsrecht. Het seizoen kende wat ups en downs maar richting het eind raakte het team steeds meer op elkaar ingespeeld en bleek ook veerkrachtig. Dat resulteerde eerst in de plaatsing voor de promotiepoule. En met de 4eย  plaats in die promotiepoule heeft Quick samen met DSS, de Glaskoning Twins en Storks een plek afgedwongen in de Hoofdklasse volgend seizoen. Echt een top prestatie!! Bekijk hier een filmpje van het seizoen van heren 1.

Foto’s van seizoen 2017 vind je hier.