Nieuwsbericht
Geplaatst op 11 september 2017

Hulpactie Sint Maarten geslaagd!

Het weekend van 15-17 september was het Sint Maarten benefiet-weekend bij Quick. Iedereen kon spullen afgeven voor de getroffen mensen op Sint Maarten. Maar ook waren er allerlei acties om geld in te zamelen: loterij, verkoop van cupcakes en pasteitjes en Quick-bandjes. Ondanks dat het weer niet helemaal meezat en er dus belangrijke wedstrijden werden afgelast, was het toch super geslaagd! Niet alleen erg gezellig maar ook een mooie opbrengst: bijna 30 dozen met goederen en ruim 1200 Euro!!

Iedereen die gedoneerd en meegeholpen heeft, super bedankt!!! Vanuit Sint Maarten hebben we ook al een reactie van Quicker Serge Artsen mogen ontvangen dat het daar enorm gewaardeerd wordt. Gelukkig maken ze het op zich goed, alleen is er wel veel materiële schade en is er zeker behoefte aan levensmiddelen en water. Er was zaterdag ook nog even live contact en dat alles, samen met de hele actie én de promotie van de heren honkballers is door EVA Mediagroep vastgelegd in een leuk filmpje:

Hoe het allemaal begon?

Cityside Apartments Quick behaalde een belangrijke overwinning op Storks in de strijd om promotie naar de Nederlandse Hoofdklasse. Remian Denis speelde een grote rol in die overwinning. Na afloop vertelde hij dat hij meer dan 200% heeft gegeven en zijn emoties over de gebeurtenissen in Sint Maarten vol in de wedstrijd heeft gestopt. (zie interview in de krant onderaan de pagina). Zijn familie en vrienden wonen op Sint Maarten en dat zijn ook echte (oud-)Quickers. Daarom wil hij met deze overwinning aandacht vragen voor de noodtoestand daar. Hij zamelt (contant) geld in en net als een aantal andere Quickers wil hij wat doen en ondersteunt hij de activiteiten van een organisatie www.makestmaartengreatagain.com

Dat was het begin van een uitgebreidere actie en het idee voor een Sint Maarten benefiet weekend werd geboren. Dit werd ook goed opgepikt door de media dus Remian kwam in diverse kranten, op de radio en ook op tv!