Nieuwsbericht
Geplaatst op 24 februari 2018

Herder Autoschade nieuwe hoofdsponsor Quick dames 1

Het eerste damessoftbalteam van BSC Quick heeft voor seizoen 2018 in Herder Autoschade een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het bedrijf uit Leusden zal dit seizoen op de wedstrijd outfits van de dames te zien zijn. Het damesteam komt na de promotie uit in de landelijke Silver League en speelt dan onder de naam Herder Autoschade Quick dames 1.

Kortom: een nieuwe hoofdsponsor, nieuwe naam, nieuwe klasse én een vernieuwd team. De meiden zijn al druk aan het trainen en voorbereiden. “We hebben er zin in! We zijn Herder autoschade ook erg dankbaar dat zij ons willen sponsoren. De promotie brengt toch extra kosten met zich mee en dan is het erg fijn als bedrijven ons financieel willen ondersteunen”, aldus speelster Mirjam Boode.

Wilfred Herder van Herder Autoschade: “We ondersteunen graag de sport in deze regio. Sponsoring is een mooie manier om ook maatschappelijk te ondernemen. En het is een enthousiast en ondernemend team dat voor het hoogst haalbare gaat. Dat spreekt ook aan.”

   herder autoschade

Herder Autoschade in Leusden is een allround schadeherstelbedrijf. Gevestigd in een modern pand. De gekwalificeerde medewerkers herstellen, met de meest moderne apparatuur, schade aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen. Ook gevestigd met een modern pand aan de Fazantendreef 11 in Dronten. Ze bezitten een eigen interne wasstraat, complete computergestuurde richt- en meetapparatuur (GENESIS), uitlijnapparatuur e.d. zodat zij snel en efficiënt voor u kunnen werken. Snelheid en persoonlijke service, Sinds 1989 hebben ze al meer dan 50.000 reparaties uitgevoerd.

Voor meer informatie over Herder Autoschade kijk op: https://www.herderautoschade.nl/

De dames van Quick zijn te volgen op Facebook.