Nieuwsbericht
Geplaatst op 10 maart 2020

IN MEMORIUM: Anja Pasker

Vrijdag 6 maart ontvingen wij het droeve bericht dat

ANJA PASKER

op 55-jarige leeftijd is overleden, bevrijd van tijd en ruimte.

Anja was vele jaren betrokken bij het wel en wee van Quick Softbal. Voor de jonkies onder ons, de verenigingen Quick Softbal en ABC Quick hebben jarenlang een gescheiden bestaan gekend op Sportpark Dorrestein, waarbij Quick Softbal de wedstrijden speelde op de velden van AFC Quick voetbal.

Anja was, onder de bezielende leiding van coach Jan Haring, speelster van het 1e damesteam. Daarnaast maakte zij deel uit van het toenmalige bestuur en heeft Anja een aantal jaren de rol van Wedstrijdsecretaris ingevuld. Op die wijze heeft Anja vele jaren op een bijzonder actieve, betrokken en vooral creatieve wijze een rol gespeeld in de ontwikkeling van onze vereniging. Hiervoor zijn we haar veel dank verschuldigd.

Anja was al enige tijd ziek en heeft, na haar leven op haar eigen wijze geleefd te hebben, nu afscheid moeten nemen van haar dierbaren.

Om Anja te gedenken vindt er In het EABN-uitvaartcentrum in Nijkerk op maandag 9 maart om 15.00 uur een herdenkingsbijeenkomst plaats. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren, de crematie heeft inmiddels al in stilte plaatsgevonden.

Wederom laat de dood ons zien hoe broos en kwetsbaar wij mensen zijn. Wat rest, is dat wij alle betrokkenen veel kracht en wijsheid toewensen om met dit verlies om te kunnen gaan.

Ze zal gemist worden.