Nieuwsbericht
Geplaatst op 27 september 2022

IN MEMORIUM Myrna Hosé – Vinck

Op 23 september jl. ontvingen wij het droeve bericht dat
Myrna Marlene Hosé – Vinck
op 85 jarige leeftijd is overleden.

Myrna had weliswaar geen actieve sportcarrière bij onze vereniging maar was desondanks een bekende verschijning als echtgenote van Ronald Hosé én moeder van speler Anthony Hosé.

Maar Myrna was misschien nog wel bekender als ‘de pasteitjes-dame’. Gedurende vele jaren verkocht Myrna haar home-made pasteitjes en lekkernijen op de parkeerplaats van onze vereniging. Supporters van Quick zelf -zowel als bezoekers van de tegenpartij- wisten haar daar steevast te vinden en als ze door omstandigheden een enkele keer afwezig was, werden daar direct vragen over gesteld.

Myrna was weliswaar een relatief ‘klein vrouwtje’ maar zeker ook een vrouw met een groot hart. Zij was tevens een ‘stevige vrouw’ die pal stond voor haar overtuigingen en een discussie niet uit de weg ging en een vrouw met een grote liefde voor haar familie. De laatste jaren ging het qua gezondheid allemaal wat minder en uiteindelijk heeft Myrna de gezegende leeftijd van 85 levensjaren bereikt.

Wij wensen Ronald, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe in deze moeilijke en verdrietige dagen na het overlijden van Myrna.

Bestuur en leden
BSC Quick
Amersfoort