Nieuwsbericht
Geplaatst op 22 februari 2016

In memoriam Etienne Klabbers

Helaas heeft ons het trieste nieuws bereikt dat Etienne Klabbers onverwachts is overleden. Een man met een groot hart, ook een echt Quick-hart (zowel voetbal als ook honkbal).

Etienne kwam in de gloriejaren van honkbal bij BSC Quick als vrijwilliger werken. Hij kwam via z’n familie in aanraking met honkbal. Etienne verrichtte veel werk tbv de kantine. Met name in de keuken en achter de bakplaat was Etienne op z’n best en heeft hij z’n sporen dik verdiend. Maar ook voor andere werkzaamheden deed je nooit tevergeefs een beroep op Etienne. Op bijgaande foto assisteert hij Leo Oele bij het metselen van de dug out op het hoofd- honkbalveld. De ballen gehakt die Etienne in die jaren bij BSC Quick bereidde waren wijd en zijd bekend en bezorgden hem terecht de Geuzennaam ‘De gehaktballen Koning’.
Etienne heeft zijn draai bij onze buren, AFC Quick 1890, helemaal gevonden en heeft zich daar, Etienne eigen, voor meer dan de volle 100% ingezet voor de vereniging. Dat betekende overigens niet dat hij niet meer bij onze vereniging kwam kijken. Zeker tijdens de zomerstop van het voetbal was Etienne een regelmatige bezoeker. Voor hen die hem kenden altijd een goed moment voor een gezellig praatje onder het genot van een drankje.
(Tekst Hans Josemans)

Een reactie van oud-voorzitter Dick Ruitenberg: “Een man die in mijn tijd als voorzitter ieder moment van de dag voor BSC Quick klaar stond. Etienne was overal voor in, zie foto’s, of het nu ging om het bouwen van nieuwe dug-outs, het bakken van hamburgers tijdens een van de speciale dagen of het opbouwen van de champagnetoren voor de opening van de nieuwe kantine in 1992, Etienne het was super om met jou samen te werken en wat blijft zijn de mooie herinneringen.”

Onze steun en medeleven gaan uit naar zijn gezin Serafina, Francois en Dani en andere nabestaanden.
Etienne zal op Sportpark Dorrestein zeker gemist worden.

Etienne Klabbers Collage