Nieuwsbericht
Geplaatst op 26 november 2015

Nieuwe coach en pitcher voor Dames 1

Grootste verandering voor de Quick dames zit dit jaar in de coachingstaf. Sanne Bolhuis zal komend seizoen hoofdcoach van de Amersfoortse formatie zijn. Ricardo Bryson, die al jaren bij het team betrokken is, zal haar gaan assisteren. Huidige coach Tim Zwaan maakt de overstap naar de honkbal heren 1 als assistent coach.

Sanne was zelf jaren actief als speelster bij het Utrechste UVV. Daar speelde zij in de hoofdklasse samen met een aantal Quick-dames van de huidige selectie. Bij UVV deed ze ook al coach-ervaring op als assistent van hoofdcoach Bomba. Ook was ze coach van het tweede dames team en van hun talentvolle aspiranten softbalteam.

Qua speelsters, bleef het team nagenoeg gelijk. Alleen pitcher Puck van der Kolk komt over van het Haarlemse DSS. En pitcher Ruby Haring beëindigt haar actieve loopbaan als speelster. Zij wordt de coach van het junioren softbalteam van Quick.

Sanne en Puck

Selectie 2016: Kayleigh Adelina, Mirjam Boode, Lauri Broomans, Suzette Bryson, Vera de Boer-Esmeijer, Kelly van Hamersveld, Nikki Harte, Melina Mavroudis, Chuderika Straker, Xaressa van Berkel, Puck van de Kolk, Natalie van der Wijst.