Nieuwsbericht
Geplaatst op 26 oktober 2016

Nieuwe hoofdcoach en sponsor voor Quick honkbalheren 1

Marco Wels wordt komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van het eerste honkbalteam van Quick, dat uitkomt in de landelijke overgangsklasse, slechts één klasse onder de hoofdklasse. Dat doen ze vanaf nu onder de naam ‘Cityside Apartments Quick’ want dat is de nieuwe teamsponsor. Goed nieuws dus voor Quick!

Met het vertrek van Rene de Vries, moest Quick na 4 jaar op zoek naar een nieuwe coach. Onder Rene’s leiding werd het team dit seizoen knap vierde. Doelstelling voor komend seizoen is om hoog te eindigen in de Overgangsklasse. Dat wordt een mooie uitdaging, een uitdaging die Marco Wels vol enthousiasme is aangegaan. Hij zal komend seizoen de hoofdcoach zijn van de Amersfoortse honkballers. Paul Berkel (assistent coach), Jos de Jong (pitching coach) en Jerrel Bernardus (hitting coach) maken de coachingsstaf compleet.

Marco heeft een mooie staat van dienst opgebouwd. “Ik ben al 20 jaar actief als coach in de honkbalwereld. Begonnen bij OVVO in de 2e klasse en uiteindelijk met Almere in de hoofdklasse uitgekomen.
En dan nu Quick: de club barst van de ambitie, heeft een goede selectie en een mooi complex. Daar hoort een sportieve uitdaging bij en die zie ik.”

Met zijn speelstijl van attractief en verrassend honkbal, verwacht Marco met Cityside Appartments Quick een goed en succesvol seizoen tegemoet te gaan. We gaan nu eerst de winterstop in, maar in het voorjaar kan iedereen weer komen genieten van mooi honkbal op het XLLease Park Dorrestein.

Marco Wels