Nieuwsbericht
Geplaatst op 19 november 2016

Nieuwe voorzitter gezocht!

Brief van Mark van Horik, onze voorzitter

Beste Quicker,

Het is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden dat ik aantrad als voorzitter van BSC Quick. In de komende Algemene Ledenvergadering in februari 2017 zal ik terugtreden als voorzitter. Het zijn drie spannende jaren geweest, maar ik ben blij om te zien dat onze club in de lift zit. Met recentelijk een Europees en een Nederlands kampioenschap van BioSilk Quick Softbal Heren 1 als nieuwe mijlpalen in de clubhistorie.

Nieuwe voorzitter
Maar de club moet verder en heeft straks wel een voorzitter nodig. De vraag is nu: wie gaat de nieuwe voorzitter worden? Er is nog geen kandidaat vandaar deze e-mail, want hopelijk kan jij je club helpen met het vinden van een nieuwe voorzitter.

Functieprofiel
Voordat je iemand kan vinden, moet je wel weten wie je zoekt. Daarom heb ik een functieprofiel voor de voorzitter opgesteld, die je hier kan downloaden.

Ben jij de nieuwe voorzitter?
Nu we weten wat voor soort personen we zoeken, is ons verzoek aan jou het volgende:
* Ben jij de persoon waar we op zoek naar zijn?
* Ken jij de persoon waar we op zoek naar zijn?

Als het antwoord ja is, dan komen we graag in contact met je. Stuur een bericht naar voorzitter@bscquick.nl, dan neem ik persoonlijk contact met je op.

sj1_9469

Grote kans is dat jij (of die kennis) nu niet die ambitie hebt om voorzitter te worden. Dat was bij mij precies hetzelfde. Ik wilde graag de club helpen. Doordat er drie jaar geleden meerdere personen opstonden om de club te helpen en er een volwaardig bestuur gevormd kon worden, heb ik de verantwoordelijkheid op me genomen om voorzitter te worden van deze mooie club. Met een goed samenwerkend bestuur wordt je taak als voorzitter aanmerkelijk verlicht. De nieuwe voorzitter heeft het voordeel dat hij ook zo’n goed samenwerkend bestuur krijgt.

Ik hoop dat mijn verhaal je aan het denken heeft gezet. Als je jezelf al als bestuurder ziet van BSC Quick, mail me op voorzitter@bscquick.nl.

Met vriendelijke groeten,

Mark van Horik

Voorzitter BSC Quick

image

De voorzitter wordt bij Quick op handen gedragen!