Nieuwsbericht
Geplaatst op 27 januari 2019

Overlijden Jan Apperlo en Eligio Kelly

In januari 2019 zijn helaas twee Quickers overleden. We wensen de nabestaanden veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

Jan Apperlo

Jan was erg actief voor onze club en had veel liefde voor Quick. Niet alleen was hij vaak te horen als omroeper, ook zag je hem geregeld achter de bar staan. In de tachtiger jaren is hij actief geweest als penningmeester in het bestuur. Maar bovenal was hij ook een trouwe supporter, vooral bij het honkbal en de laatste jaren bij zijn kleinzoon. Jan is op vrijdag 18 januari na een kort ziektebed overleden op 73-jarige leeftijd. De afscheidsbijeenkomst heeft ondertussen in besloten kring plaatsgevonden. We wensen Ria, Patrick en de kleinkinderen veel sterkte.

Lichito “Eligio” Kelly

Eligio is een voormalig werper van Quick en van het Nederlands Team. Een bijzondere werper en persoonlijkheid. Hij  is op Curaçao op zaterdag 19 januari jl op slechts 62 jarige leeftijd, na een ongelijke strijd, overleden. Eligio is de vader van o.a. Kevin Kelly.
Bijna twee jaar geleden had Fastball Magazine geregeld bijzonder prettig chat-contact met hem ivm een docu over Judsel Baranco.
Bron: Fastball magazine