Nieuwsbericht
Geplaatst op 15 maart 2021

Quick Topteams Honk- en Softbal vragen hulp aan….. IEDEREEN!

De Topteams van BSC Quick Amersfoort staan te popelen om weer aan (de) slag te gaan. Met ca 3 weken vertraging zal, volgens huidige planning, op of rond 29 april de Hoofdklasse Honkbal en de Hoofdklasse Softbal van start gaan.

BSC Quick speelt met haar topteams Honkbal en Softbal in de nationale Hoofdklasse. Dit valt onder het NOC-NSF Topsport regime, waardoor de landelijke competitie kan starten, met inachtneming van een streng NOC-NSF Topsport Protocol. De extra kosten van dit protocol zijn fors, vooral door de noodzakelijke (snel-) testen voor Corona die meermalen per week voor spelers en staf van beide teams noodzakelijk zijn. Niet alleen voor wedstrijden, maar ook voor iedere training in de voorbereiding op het seizoen.

Ja, we mogen dus spelen, maar of onze trouwe supporters er vanaf de start al bij mogen zijn is onzeker.

Toch gaan we aan de slag, met jullie hulp! Met ieder bedrag dat je doneert breng je Quick Honkbal Heren 1 en Quick Softbal Dames 1 dichter bij een voortvarende start van de competitie.

Draag je Quick al jaren een warm hart toe? Dan is dit een prachtige kans om Quick met een bijdrage door deze moeilijke tijd te helpen!

https://www.gofundme.com/f/bsc-quick-hoofdklasse-2021