Nieuwsbericht
Geplaatst op 16 juli 2018

Quickers in Oranje

Trots kunnen we vertellen dat, in navolging op de herensoftballers, ook een honk- en softballer van Quick zijn geselecteerd voor het Nederlands team.

Op dit moment speelt Rachid Engelhardt met de Nederlandse selectie bij de Haarlemse honkbalweek. Hij kwam al 1 wedstrijd in actie in het linksveld. Leuk dat een aantal Quickers hem hebben zien spelen! Meer info over de honkbalweek op www.honkbalweek.nl

Vanuit dames 1 is Puck van der Kolk geselecteerd voor Oranje U22. Met dit team zal ze vanaf 23 juli deelnemen aan het EK U22 in Slowakije. Puck is pitcher en speelde ook al eens een paar oefenwedstrijden met het Nederlands team mee. Vee succes!

Meer info: https://www.softbalsite.com/2018/07/12/koninkrijksteam-u22-met-sterke-selectie-naar-ek/

De Quick herensoftballers Emeron Lourens, Ron Dix en coach Anthony Hose hebben recent voor de Europese titel gestreden met het Nederlands herensoftbalteam en daar een hele knappe zilveren medaille behaald. In de finale was gastland Tsjechië helaas te sterk. Maar met deze mooie prestatie heeft Mederland zich ook geplaatst voor het WK in 2019. Top gedaan mannen!