Nieuwsbericht
Geplaatst op 17 februari 2016

Serge en Debbie bedankt!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is de kogel echt door de kerk. Serge Artsen en Debbie van der Kolk gaan hun droom achterna en verhuizen naar Sint Maarten. We wensen ze daar heel veel succes en plezier maar we zullen ze zeker gaan missen!

Debbie begon al als klein meisje bij Quick met softbal en behaalde zeker met het jeugdteam onder leiding van Ruby Haring mooie successen. Ze mocht zelfs de prestigieuze Paul Berkel Trofee voor jong talent in ontvangst nemen en speelde ook in Jong Oranje. Daarna maakte ze een kort uitstapje naar het Oosten van het land (Run ’71), maar keerde snel terug bij Quick. Ondanks dat ze af en toe geteisterd werd door blessures, was ze een vaste kracht voor het eerste team. Haar posities zijn korte stop en catcher en ook aan slag stond ze haar mannetje! Met dames 1 werd ze in 2014 kampioen van de 2e klasse!

debbie Collage

Ook Serge begon jong bij Quick maar al snel vertrok hij naar Sint Maarten waar hij de rest van zijn jeugd speelde. Op latere leeftijd kwam hij weer terug naar Quick. Daar maakte hij de glorieuze jaren 90 mee. Toen Quick niet meer op het hoogste niveau speelde, maakte hij de overstap naar Twins in Oosterhout en Sparta Rotterdam. Daar speelde hij een aantal jaar hoofdklasse maar zijn hart bleef bij Quick. Hij keerde dan ook weer terug op het oude nest. Daar speelde hij nog jaren in het eerste team toen hij de overstap maakte van honkbal naar softbal. Ook daar was hij een vaste waarde in het eerste team als goede slagman en sterk in het midfield. De softballers van Quick deden de afgelopen 2 jaar mee aan de Europacup en afgelopen seizoen werd het team 2e van Nederland!

Serge was niet alleen actief als speler, maar ook als coach en lid van de Technische commissie was hij heel belangrijk voor de club. En niet te vergeten het traditionele Mixed softbal toernooi dat hij samen met Erik jaren lang organiseerde. Serge enorm bedankt voor je inzet en we hopen je nog weer terug te zien op Sportpark Dorrestein.

serge Collage IMG_5112 IMG_5116