Nieuwsbericht
Geplaatst op 20 februari 2017

Spaaractie Jumbo

Van woensdag 8 februari t/m dinsdag 14 maart 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten in Amersfoort gespaard worden voor BSC Quick!

Zo sparen we voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe trainingspionnen, ballen en outdoor fitnesstoestellen. Er is een groot aanbod en we kunnen zelf kiezen waar klanten voor gaan sparen. En het mooie is: deelname aan deze actie is geheel kosteloos.

Hoe werkt de actie?
Tijdens de actieperiode ontvangen je bij Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kun je heel eenvoudig de punten toewijzen aan Quick.

Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde sport- en speeltoestellen leveranciers.