Nieuwsbericht
Geplaatst op 21 november 2017

Sponsorloterij Quick softbal

Voor onze 2 softbal topteams zijn we op zoek naar sponsoring en dat doen we op een unieke manier met een…..

SPONSORLOTERIJ!

Benieuwd hoe het werkt?
U koopt één of meerdere loten en maakt zo kans op de hoofdprijs: het naamgevend sponsorschap van één van deze 2 topteams. Hiermee komt uw bedrijfsnaam op ons wedstrijdshirt en uw naam komt in de pers. Of wat denkt u van de tweede prijs? U wordt helmensponsor van één van de 2 teams.
Meer goed nieuws? Als u meedoet met de loterij, heeft u sowieso altijd prijs! Elke deelnemer ontvangt in ieder geval een reclamedoek op het softbal hoofdveld voor seizoen 2018.

Waagt u een gokje mee? Koop dan hier uw lot(en). Een lot kost € 400,- (*) (of € 750,- voor 2 loten.

We leggen het ook nog even kort uit in ons filmpje en gedicht:


EVEN VOORSTELLEN…

Quick Softbaldames 1:

Quick softbaldames 1 seizoen 2017

Door de promotie dit jaar spelen de dames in 2018 (voor het eerst sinds 21 jaar!) op het ena-hoogste niveau in Nederland (Silver League). Een gezellig en actief team dat goed heeft gepresteerd afgelopen jaren en veel in de krant stond.

Quick Herensoftbal 1:

De herensoftballers spelen al jaren op het hoogste niveau en waren de afgelopen 2 jaar de sterkste van Nederland! Die prestatie geeft ook, voor het vijfde opeenvolgende jaar, recht op deelname aan de Europacup in Praag in 2018.

MEER WETEN?

Als u ons een email stuurt naar marketing@bscquick.nl, zullen we uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Meer informatie vindt u ook als u op de afbeelding of deze link klikt.

Informatie over de sponsorloterij Quick softbal

 

Waagt u een gokje mee? Koop dan hier uw lot(en). Een lot kost € 400,- (*) (of € 750,- voor 2 loten.

Selecteer een geldig formulier