Nieuwsbericht
Geplaatst op 28 maart 2017

Sterk deelnemersveld Keistadtoernooi 1 april

PERSBERICHT

Op zaterdag 1 april (geen grap :-)) organiseert BSC Quick het 7e Keistadtoernooi. Dit jaar komt een ruim en sterk deelnemersveld naar Amersfoort (recordaantal van 14 teams).

Vier herensoftbal teams, waarvan 3 teams uitkomen in de hoogste klasse, strijden om de wisselbeker, die vorig jaar naar het organiserende Quick ging. Dit jaar kan de beker zelfs naar Belgiรซ gaan met de deelname van de Hoboken Pioneers. De Quick-dames spelen met maar liefst 5 andere teams voor de eerste plaats. Vorig jaar ging UVV met de trofee naar huis. Voor het tweede jaar op rij doen ook honkbalteams mee aan het Keistadtoernooi. Quick heren 2 neemt het op tegen TIW Survivors, HSV Saints en Flying Petrels, allen uitkomend in de 2e klasse.

Het toernooi vormt de laatste voorbereiding op het seizoen dat in het weekend van 8 april start. Een seizoen waarin het eerste herensoftbalteam weer in de hoogste klasse uitkomt. In de zomer doen ze mee aan het Europacup toernooi waarvan BSC Quick zelfs gastheer is.

XLLease Quick dames 1 gaat dit jaar definitief voor de hoogste plaatsen in de eerste klasse. Onder leiding van coachduo Sanne Bolhuis en Ricardo Bryson is het team klaar voor de competitie. Vorige week behaalden ze voor het eerst in de geschiedenis als eersteklasser de derde plaats bij de Midden Nederland Cup in Hilversum.

Kom dus genieten van mooi honk- en softbal op XLLease Park Dorrestein.