Nieuwsbericht
Geplaatst op 17 februari 2016

Theo Meijer Sport wordt nieuwe hoofdsponsor heren 1!

We zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Niet alleen op sportief vlak, maar er is nu ook goed nieuws aan het financiële front. De nieuwe hoofdsponsor voor honkbal heren 1 is bekend! Toen het contract met Biosilk voor honkbal heren 1 na drie jaar afliep, gingen we hard op zoek naar een nieuwe sponsor. Een unieke sponsoractie werd geboren: de sponsorloterij.

Dinsdag 16 februari, tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering, was het zover. De deelnemende bedrijven wachtten vol spanning wie zich aankomend seizoen naamgevend hoofdsponsor van heren 1 mag noemen. De volgende bedrijven hadden 1 of meerder loten gekocht: Ruitenbeek Projektafbouw BV, All You Want Catering, HGK-Holding, La Montagne, XLLease, Visualize Your Vision, ABO Elektrotechniek, Hollander techniek, B2B interiors, A&A Topper.nl, Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort, Smeeing Elektra en Marxman Advocaten B.V.
Alle deelnemende bedrijven zijn in ieder geval met een sponsordoek op het honkbal veld terug te vinden en in de zomer krijgen ze een leuke clinic aangeboden.

Maar er kon er maar 1 de echte winnaar zijn, en dat is Theo Meijer Sport uit Leusden.
Komend seizoen zal het team dus uitkomen als Theo Meijer Quick honkbal heren 1. Theo Meijer is een grote sportschool in Leusden met als motto ‘ONE LIFE, LIVE IT WELL’.

De tweede prijs (embleem op rechterarm) is voor A&A Topper.nl en de derde prijs (embleem op linkermouw) gaat naar Ruitenbeek Projektafbouw BV.

IMG_5132