Nieuwsbericht
Geplaatst op 28 november 2016

XLLease nieuwe sponsor Softbaltak Quick

Eind november werd het mooie softbalseizoen van onze Quick-heren bekroond met de titel ‘Sportploeg van het Jaar’ in Amersfoort. Dat was de kers op de taart van het succesvolle seizoen, waarin de heren zowel Nederlands als Europees kampioen werden. Ook de softbaldames van Quick kunnen terug kijken op een goed seizoen, waarin zij op een (gedeelde) tweede plaats eindigden in de eerste klasse.

image

Deze resultaten bleven niet onopgemerkt voor sponsor XLLease. In 2015 mochten we de Apeldoornse leaseorganisatie XLLease al verwelkomen als accommodatie-sponsor. Hiermee werd de nieuwe naam van ons sportcomplex omgedoopt in XLLease Park Dorrestein.

image

Door de sportieve successen, maar ook de positieve maatschappelijke impact, besloot XLLease dóór te pakken in haar rol als sponsor. Daarom zal zij het komende seizoen zowel Dames 1 als Heren 1 softbal sponsoren in aanvulling op de gecontinueerde accommodatie-sponsoring. Beide teams gaan hiermee het veld en de competitie in onder de naam XLLease Quick.

image

XLLease kiest haar sponsordoelen nauwkeurig en passend bij de kernwaarden van het bedrijf: ‘flexibel, betrouwbaar en eerlijk’. Samen met teamspirit en fair play past dat prima bij BSC Quick.

BSC Quick is blij met deze ontwikkelingen. Omdat het sponsorcontract met Biosilk helaas na 3 jaar afliep, waren de softballers op zoek naar een nieuwe sponsor. De afgelopen jaren is weer gebleken dat sponsoring erg belangrijk is voor de sport en Quick is daarom dankbaar dat Biosilk de club al die jaren heeft ondersteund.

image