Nieuwsbericht
Geplaatst op 29 september 2017

XLLease Quick dames 1 gepromoveerd naar Silver League!

Het weekend van 23/24 september waren de Season Finals bij Roef in Moergestel. Een weekend waarin alle damessoftbal finales en promotie/degradatie wedstrijden werden gespeeld.

Xllease Quick dames 1 had zich met een tweede plaats in de promotiepoule van de 1e klasse hiervoor geplaatst en mocht strijden voor promotie naar de Silver League. Het werd een prachtig weekend! Niet alleen was het heerlijk weer en goed georganiseerd maar de meiden presteerden ook geweldig. Zaterdag moest het team nog even warm draaien en kon het pas in de verlenging/tie break echt toeslaan en met 4-1 winnen van HCAW.

Dus mochten de dames zich opmaken voor de finale op zondag. Al om half 10 ’s ochtends stond die wedstrijd gepland maar Quick was meteen ‘aan’ en nam al in de eerste inning een voorsprong van 4-0 mede door een prachtige homerun van Franka van Dijk. In de volgende 3 inings werd de voorsprong uitgebouwd tot 10-0 want verdedigend stond het ook als een huis. Dus mercey rule en de promotie voor onze dames! Gefeliciteerd, na 21 jaar zijn we terug op het ena hoogste dames softbal niveau…

Geniet na van het mooie seizoen met dit filmpje.