Softbal – RAVENS

Seizoen 2022 zijn we gestart met een mooie samenwerking tussen Quick en HCAW. Een U-21 softbalteam vol talent dat niet alleen bij de Ravens speelde, maar bijvoorbeeld ook in de U15 selectie van het Nederlands team.

In seizoen 2024 gaan we verder! We bouwen de lijn uit en zullen naast een U21 team ook een dames team in de tweede klasse hebben. Uiteindelijk willen we de regio meer verbinden, meer samenwerken met verenigingen met de missie: ‘Samen in de regio het beste uit de softbaljeugd naar boven halen en zorgen dat ze in de regio kunnen blijven spelen’.

Onze visie: Binnen Midden-Nederland een goede softbalopleiding opzetten van jong tot oud waar structureel top-softbal plaatsvindt.’

Doelstelling: Het (eind-) doel is dat elk jaar meerdere speelsters de Ravens-opleiding verlanten om door te stromen naar de eerste- en hoofdklasse.

Hoe gaat we dat doen?
– Een goede samenwerking met de verenigingen, waarbij ook de breedte niet uit het oog wordt verloren;
– Samen op topniveau spelen onder gemeenschappelijke naam;
– Zorgen dat talent in de regio zich goed kan ontwikkelen door goede trainingen en wedstrijden spelen op het hoogste niveau;
– Groei jeugdafdeling door behoud en werving leden en verbeteren van de softbalcultuur regio Utrecht;
– Aantrekken en ontwikkelen van kader.


Benieuwd of de Ravens wat voor jou is als speelster of wil jij je namens jouw vereniging aansluiten? Stuur een mailtje naar info@bscquick.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.