Vereniging

BSC Quick, een introductie

BSC Quick, in 1961 opgericht, is een familievereniging waarbinnen topsport floreert en talenten zich kunnen ontwikkelen. We hebben een rijke, succesvolle historie. Zo zijn er door de jaren heen diverse kampioensteams geweest (waaronder 1993 Landskampioenschap honkbal).
In 2016 werden 4 teams kampioen in hun klasse: Heren softbal 1 (Nederlands Kampioen en winnaar ESF Cup), Topklasse junioren honkbal (Nederlands Kampioen), Dames softbal 3 en Heren softbal 3.
In 2017 is Quick honkbal gepromoveerd naar de landelijke Hoofdklasse, zijn de softbaldames gepromoveerd naar de Silver League en werd Quick herensoftbal wederom kampioen van Nederland!

BSC Quick staat ook vooral bekend als een gezellige club met een goede sfeer, waar verschillende toernooien en feesten worden georganiseerd.

We hebben ongeveer 250 leden, verdeeld over:

  • 7 jeugdteams (beeball, pupillen, aspiranten en junioren)
  • 3 seniorenteams honkbal
  • 5 seniorenteams herensoftbal
  • 2 damessoftbalteams.

Impressie van de club Quick en de sport:

Als honk- of softbal je een leuke sport lijkt, meld je dan hier vrijblijvend aan voor een gratis proeftraining.

Trainingen

In de periode januari tot en met maart zijn er, vanwege de natte en koude weersomstandigheden, geen wedstrijden en trainingen buiten. Er wordt wel indoor getraind.
In maart starten de eerste oefenwedstrijden en vanaf half april starten alle competities. Met een onderbreking in de zomervakantie gaan de competities door tot eind september, soms tot midden oktober.

Word lid van onze vereniging

Je kunt altijd een aantal keer gratis meetrainen. Zo kom je er achter of honk- of softbal een sport is die jij leuk vindt. Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proeftraining.

Quick in beeld

We hebben een online foto-archief.
We zijn actief op social media:
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube